banner85

Malatya ve 72 İlde Bin 131 Şüpheli Gözaltında

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aralarında Malatya’nın da bulunduğu 73 ilde ruhsatsız silah taşıyanlara ve silah kaçakçılarına yönelik operasyon düzenlendiğini duyurdu. Operasyonlarda, çok sayıda silah ele geçirildi.

Rabia Işık
Rabia Işık
20 Şubat 2024 Salı 11:50
Malatya ve 72 İlde Bin 131 Şüpheli Gözaltında

İl jandarma komutanlıkları ve il emniyet müdürlükleri tarafından 'Mercek-12' operasyonları düzenlendi.

Aralarında Malatya’nın da bulunduğu 73 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda toplam 974 ruhsatsız silah ele geçirilirken bin 131 şüpheli ise gözaltına alındı.

Son 4 gün içerisinde düzenlenen operasyonları İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından bir video ile duyurdu.

Bakan Yerlikaya yaptığı paylaşımda, “Halkımızın huzurunu kaçıran organize suç örgütlerinin ve onlara silah temin edenlerin peşindeyiz. Onları adalete teslim etmeye kararlıyız” ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 20.02.2024 16:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86