banner85

Malatya'da Tüyler Ürpertici Cinayet!

Malatya’nın Battalgazi İlçesinde Bahçelik Bir Alanda Silahla Kalbinden Vurulmuş Halde Bulunan 60 Yaşındaki Şahıs Kaldırıldığı Hastanede Hayatını Kaybetti.

Rabia Işık
Rabia Işık
22 Kasım 2023 Çarşamba 16:10
Malatya'da Tüyler Ürpertici Cinayet!

Olay, 09.30 sıralarında Battalgazi ilçesine bağlı Alacakapı Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre bölgede ki bahçelik bir alanda yerde yatan bir kişi görenler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, Battalgazi ilçe Devlet Hastanesi’ne kaldırılan şahıs kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Yapılan incelemelerde hayatını kaybeden şahsın 60 yaşındaki Ahmet Ö. olduğu şahsın tabanca ile kalbinde vurulduğu belirlendi.

Ahmet Ö.’nün cenazesi hastanedeki işlemlerinin ardından adli tıp kurumuna kaldırılırken, olayla ilgili çok yönlü inceleme başlatıldı.

Son Güncelleme: 22.11.2023 16:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86