Malatya'da Sokak Satıcılarına Büyük Darbe

Malatya Emniyeti "sokak satıcısı" olarak tabir edilen zehir tacirlerine yönelik önemli bir operasyonu daha gerçekleştirdi. Operasyon kapsamında yapılan baskınlarda 10 şüpheli tutuklandı.

Sultan
Sultan
08 Temmuz 2024 Pazartesi 14:47
Malatya'da Sokak Satıcılarına Büyük Darbe

Malatya Emniyeti uyuşturucu satıcılarına göz açtırmıyor.

İl emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen geniş çaplı operasyonlarda, "sokak satıcısı" olarak tabir edilen ve Batı illerinden Malatya'ya uyuşturucu madde getiren şahıslara yönelik operasyon düzenlendi.

Operasyon kapsamında zehir tacirlerine önemli bir darbe vuran ekipler, hedef olarak belirlenen 7 ikamet, 2 araç ve 10 şahsa yönelik eş zamanlı baskınlar düzenledi.

Operasyonlar sonucunda büyük miktarda uyuşturucu madde ve uyuşturucu ticaretinde kullanılan cihaz ele geçiren ekipler 10 şüpheliyi de göz altına aldı.

Ekiplerin başarılı çalışmaları sayesinde, gözaltına alınan 10 şüpheli şahıs çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Emniyet Müdürü'nden yapılan Açıklamada ise, ‘geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi zehirleyen sokak satıcılarına ve zehir tacirlerine yönelik operasyonlarımız aralıksız olarak devam edecektir.’ İfadeleri kullanıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner86