banner85

Korkutan Araç Yangını

Ev yangınları orman yangınları derken şimdi de araç yangıları dehşet verici bir hal aldı. Malatya da seyir halinde olan bir otomobil nedeni bilinmeyen bir yangının çıkmasıyla alev topuna döndü. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınıp söndürülen yangında iki kişi yaralandı.

Rabia Işık
Rabia Işık
14 Eylül 2023 Perşembe 11:09
Korkutan Araç Yangını

Kazalar bir yana araç yangınları da korkutmaya devam ediyor. Malatya da seyir halinde olan otomobil bir anda alevler içinde kaldı.Malatya bostanbaşı mahallesi Turgut Özal bulvarı üzerinde ilerleyen araçta nedeni bilinmeyen bir yangın meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Ankara istikametinde ilerleyen 44 AAL 582 plakalı araç malatya şehirlerarası otobüs termineli mevkiinde bir anda  yanmaya başladı. kısa sürede alev topuna dönen aracın içerisinde araç sürücüsü ve eşi vardı. Kısa sürede alev topuna dönen araçta bulunan 2 kişi yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık personelleri sevk edilirken Yangına malatya büyükşehir belediyesi itfaiye daire başkanlığı ekipleri müdahalede bulundu . Aracın içerisinde bulunan sürücü ve eşi  sağlık ekiplerine teslim edilerek ve Turgut özal tıp merkezine kaldırıldı.Söndürülen araç kullanılmaz hale gelirken yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86