banner85

Koca Araçları Çalmışlar

Yeşilyurt bölgesinde kamyonetten ilaç atan tarım aletlerine kadar hırsızlık yapan şebeke yakalandı.

03 Şubat 2023 Cuma 13:16
Koca Araçları Çalmışlar

Yeşilyurt ilçesinde meydana gelen oto hırsızlığı ve açıktan hırsızlık olayları ile ilgili tespit edilen şüpheliler  yakalandı. 

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Tepeköy Mahallesinde vatandaşların büyük iş makinaları sınıfına giren tarım aletleri, kamyonet, ilaç atma makinaları gibi araçları çalan şebeke çökertildi.

Özellikle bahçe evleri, köylülerin depoları gibi yerleri gözüne kestiren hırsızlık şebekesini Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü polisleri yakaladı.

Hırsızlık zanlıları sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı. Konu ile ilgili devam eden çalışmalar kapsamında Yeşilyurt Suç Önleme ve Soruşturma Büro ekipleri tarafından bahse konu çalıntı malzemeler olan bir pikap, iki holder ilaç atma makinesi ve bir demir pres makinası Yeşilyurt ilçesi Tepeköy Mahallesinde bulunarak muhafaza altına alındı.. Konu ile ilgili tahkikata Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından devam edildiği bildirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86