Katliam Gibi Kazada Sürücüler Gözaltında

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya mevkiinde yoğun sis nedeniyle zincirleme kaza meydana geldi. 7 aracın birbirine girdiği feci kazada 10 kişi hayatını kaybederken 61 kişi yaralandı.

Rabia Işık
Rabia Işık
28 Aralık 2023 Perşembe 18:49
Katliam Gibi Kazada Sürücüler Gözaltında

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya mevkiinde zincirleme kaza meydana geldi.

Otoyolun İstanbul yönü Dağdibi mevkiinde aralarında 3 otobüs ve bir tırın da bulunduğu 7 araç yoğun sis nedeniyle zincirleme kaza yaptı.

7 aracın karıştığı kazada 10 kişi hayatını kaybederken 61 kişi yaralandı.

Ekiplerin yaptığı kontrolde, Nihal Yıldız (53), Adem Akyol (58), Alperen Ayhan (16), Kenan Cin (46), Ergin Çınar (57), Erdoğan Mandal (42), Satılmış Furkan Öztürk (25), Sedat Değirmenci (53) ve Hüseyin Kamil Yıldız'ın (31) hayatını kaybettiği belirlendi.

Kazada yaşamını yitiren bir kişinin ise kimliğinin tespit edilmesi için çalışmalar sürüyor.

Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, yaralıların 10 farklı hastanede tedavi altına alındığını söyledi.

Kaza nedeniyle otoyolun İstanbul yönünde ulaşım dururken Ekipler, yoğun sisin etkili olduğu bölgede araçları yoldan kaldırmak için çalışma başlattı.

Trafik akışı ise Anadolu Otoyolu'na yönlendirildi.

Ulaşıma kapanan otoyolda araçların yoldan kaldırılması ve temizlik çalışmalarının ardından yeniden araç trafiğine açıldı.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner83