banner85

İş Merkezinde Şüpheli Ölüm

İnönü Mahallesinde sabah saatlerinde bir vatandaş bir iş merkezinin 17'nci katından düşerek hayatını kaybetti.

Rabia Işık
Rabia Işık
26 Mart 2024 Salı 13:21
İş Merkezinde Şüpheli Ölüm

Malatya'nın İnönü Mahallesi'nde bulunan Malatya Park Life İş Merkezi'nde saat 10.20 civarında üzücü bir olay meydana geldi.

56 yaşındaki Ümit Sığırcı, iş merkezi binası'nın 17. katından düşerek yaşamını yitirdi.

Olayın ardında bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde şahsın hayatını kaybettiği belirlendi.

Polis ekipleri, çevrede geniş çaplı önlem alırken araştırma başlattı. Yapılan ilk incelemeler sonucunda, Sığırcı’nın intihar ettiği tespit edildi.

Polis ekiplerince yapılan açıklamada, talihsiz şahsın 1968 doğumlu olduğu ve kanser tedavisi gördüğü paylaşıldı. Ekipler şahsın kanser nedeniyle intihar etmiş olabileceği üzerinde duruyor.

Ayrıca ekipler, intiharın tam olarak neye dayandığını belirlemek ve diğer olası etkenleri araştırmak üzere soruşturmayı sürdürüyor.

Son Güncelleme: 26.03.2024 14:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86