banner85

Hırsızların Hedefi Bu Kez Parti Binası Oldu

6 Şubat depremlerinden sonra hırsızlık vakaları dur durak bilmedi, hasarlı yapılar hırsızların meskeni oldu. Bu kez de Büyük Birlik Partisi İl Hizmet Binası soyuldu, içeri de ne var ne yoksa talan edildi.

Beril DANE ÇUHACI
Beril DANE ÇUHACI
26 Ekim 2023 Perşembe 12:06
Hırsızların Hedefi Bu Kez Parti Binası Oldu

6 Şubat depremleri şehri enkaza çevirdi her kez büyük bir kayıpla acı içerisindeyken hırsızlar bu durumu lehine çevirdi.

Ağır hasarlı binalara sahipleri bile giremezken onlar kendilerine mesken edindi. Açık kalan camlar, yıkılan duvarlar hırsızlara kısa yol sağladı, bu acı durumda şehrin boş olması, evlere veya iş yerlerine girilememesi onlara olanak sağladı.

Bu kez de hırsızlar Büyük Birlik Partisi İl Hizmet Binası'nı gözlerine kestirdi. Kent merkezi İnönü Caddesi üzerinde bulunan ve depremlerde az hasarlı alan binaya yan taraftaki ağır hasarlı binanın duvarını delerek giren hırsızlar içeride ne varsa alıp götürdü.

Komşularının fark edip bildirmesi üzerine haberdar olan BBP İl Başkanı Abdulvahap Karaman “Parti binamıza hırsızlar girdiğini arkadaşım aradı söyledi.BBP kurultayı İçin Ankara’ya gitmiştik yan bina ağır hasarlı oradan içeriye girip duvarı delip partimizde bütün eşyaları çalmışlar. Olay yerine polisleri çağırdık. Malatya valisine sesleniyorum hırsızlara çözüm bulmasını talep ediyoruz” şekinde konuştu.

Karaman ayrıca konuyla ilgili olarak şikayetçi olduklarını kaydederken polis ekipleri binada incelemelerde bulundu.

Son Güncelleme: 26.10.2023 12:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86