banner85

Emniyet'ten Kaçakçılara Operasyon

KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince 5607 SKM kapsamında yapılan çalışmalarda; 1 adet Browning marka ruhsatsız tabanca ile 72 adet fişek, 56.480 adet makaron, 10 adet gümrük kaçağı elektronik sigara, 217 adet sigara sarma kağıdı,  2.644 adet kozmetik ürün,125 adet parfüm, 60 adet traş makinesi, 52 adet vakumlu yüz temizleme cihazı, 111 adet gümrük kaçağı parfüm, 10 adet Bluetooth Hoparlör, 3 adet Akıllı kol saati  ve 113 adet cinsel içerikli ürün ele geçirilmiş, şüpheli 6 ayrı şahsa 5607 SKM’den yasal işlem yapılmıştır.

01 Şubat 2023 Çarşamba 13:07
Emniyet'ten Kaçakçılara Operasyon

Yeşilyurt ilçesinde meydana gelen bir adet ford marka transit ile bir adet ilaçlama deposunun çalınması olayları ile ilgili Yeşilyurt Suç Önleme ve Soruşturma Büro ekipleri  olarak yapılan çalışmalarda olayların faili meçhul 3 şüphelisi  30.01.2023 günü tespit edilerek yakalanmış, şahısların üzerinden 1 adet WALTHER marka tabanca ile 8 adet fişek ele geçirilmiş, ayrıca şüphelilerden O. G. isimli şahsın Açıktan Hırsızlık (Havalı Kompresör Hırsızlığ) ve M. T. isimli şahsın ise İkametten Hırsızlık (Kombi hırsızlığı) dosyasından firari oldukları anlaşılmış, işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen O. G. ve M. T. Tutuklanmış B.Ö. ise adli kontrol ile serbest bırakılmıştır.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ekiplerince 2023 Ocak ayında ilimiz genelinde çeşitli suçlardan toplam 314 Aranan Şahıs yakalanmış, Bu şahıslardan Birden Fazla Kişi Tarafından  Silahla Yağma suçundan Aranıyor kaydı bulunan ve kesinleşmiş 26 Yıl 10 Gün hapis cezası, Bir Kimseyi Fuhuşa Teşvik Etmek veya Yaptırmak Veya Aracılık Etmek suçundan Aranıyor kaydı bulunan ve kesinleşmiş 22 Yıl 6 Ay hapis cezası, Bir Kimseyi Fuhuşa Teşvik Etmek veya Yaptırmak veya Aracılık Etmek suçundan dolayı Aranıyor kaydı bulunan ve kesinleşmiş 17 Yıl hapis cezası, Herkesin Girebileceği Bir Yerde Bırakılmakla Birlikte Kilitlenmek Suretiyle Hırsızlık suçundan Aranıyor kaydı bulunan ve kesinleşmiş 16 Yıl 1 Ay 15 Gün hapis cezası, Kasten Yaralama suçundan dolayı Aranıyor kaydı bulunan ve kesinleşmiş 15 Yıl 5 Ay 25 Gün hapis cezası ve Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Eşya Hakkında Hırsızlık suçundan Aranıyor kaydı bulunan ve kesinleşmiş 10 Yıl 2 Ay hapis cezası olan şahıslar gibi çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan 139 şahıs cezaevine teslim edilmiş, 175 şahıs ise işlemleri akabinde salıverilmiştir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86