Duvarı Delip 10 Daireyi Soydular!

Malatya’da hasarlı yapılar hırsızların meskeni oldu. Sahipleri tarafından terk edilen binalarda kalan eşyalar, dolaplar, döşemeler, kombiler, petekler hatta elektrik kabloları bile hırsızlar tarafından talan ediliyor.

Beril DANE ÇUHACI
Beril DANE ÇUHACI
08 Aralık 2023 Cuma 12:34
Duvarı Delip 10 Daireyi Soydular!

Malatya’da hasarlı yapılar hırsızların meskeni oldu. Sahipleri tarafından terk edilen binalarda kalan eşyalar hırsızlar tarafından talan ediliyor.

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde depremlerde hasar alan bir sitede duvarı delerek 10 daireye giren ve kombi, kalorifer peteği ne varsa çalan hırsızlar, kayıplara karıştı.

Olay, Yeşilyurt ilçesi Şeyh Bayram Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 6 Şubat depremlerinin ardından biri ağır, 11 bloğu ise orta hasarlı olarak raporlanan Hasan Meşeli Sokak'ta bulunan Güven Sitesi’ne hırsız girdi. Girdikleri 7. bloktaki bir dairenin duvarını delerek toplamda 10 daireye giren hırsızlar, kombi, kalorifer peteği ne bulduysa alıp götürdü.

Durumun fark edilmesiyle büyük bir şok yaşayan site sakinleri konu hakkında şikayetçi olurken, polis ekipleri bölgede inceleme yaptı. Polis, şahısların yakalanması için çalışma başlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner83