banner85

Dün Bir Garip Hırsızlık Dedik!

Dün bir garip hırsızlık diye başlık atıp haber yapmıştık.. dediğimiz gibi çıktı ve hırsızlığı yapan otomobil servis bayisinin eski çalışanı çıktı..

19 Nisan 2023 Çarşamba 13:03
Dün Bir Garip Hırsızlık Dedik!

Dün Jandarma bülten şeklinde tüm basına bir hırsızlık haberi servis etti. Bir kadının aracı bakım için bıraktığı 2. Organize sanayi bölgesinde  bulunan bir markanın servisinde gün ortasında maskeli iki kişi tarafından çalınır..

Aracı Jandarma küçük sanayide bulup mağdur kadına teslim eder.. Buraya kadar haber normal gibiydi..

Ama biz yılların tecrübeli habercisi olarak dedik ki bu bir garip hırsızlık..  servisten bir yetkili ile görüştük.. bizi tehdit eder gibi haberi yapmayın deyince daha da şüphe duyduk.. sadece Malatya’da biz habere şüphe ile yaklaştık ve dediğimiz oldu .. tamir ve bakım için bırakılan aracı servisin eski çalışanı çalmış..

Elini kolunu sallayarak  yüzüne maske takıp, dünyaca ünlü bir markanın servisinden araç çalmak, her hırsızın  yapamayacağı dedik ve haklı çıktık.. H K adındaki kadını Renault megan 200 model arabasını jandarma buldu ve anahtarını teslim etti..

İ A adındaki eski servis çalışanı yakalandı, araç bulundu, mağdur kadına teslim etti.. servis yetkilisi  aman haber yapmayın dedi, biz seyirci kalmadık.. 

Şimdi yine soruyoruz bu eski çalışan hırsızlık olayından sonra mı işten çıkarıldı, yoksa olay duyulduktan sonra mı işten çıkartıldı. İnsanlar bundan sonra nasıl güvenecek en güvenli bilinen servislere merak ediyoruz..

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86