banner85

DoğanyoL Emniyeti Kaçakçılara Fırsat Vermedi

Doğanyol İlçe Emniyet Amirliği, ilçenin huzur ve güvenliğini sağlamaya devam ediyor. İsak Mahallesi'nde izinsiz olarak ekilen 60 kök hint keneviri bitkisi tespit eden ekipler düzenlediği operasyon sonucunda 2 şüpheli şahıs yakalanarak göz altına alındı

meral şeker
meral şeker
08 Eylül 2023 Cuma 17:45
DoğanyoL Emniyeti Kaçakçılara Fırsat Vermedi

Doğanyol İlçe Emniyeti, İsak Mahallesinde Uyuşturucu Operasyonu Düzenledi

Doğanyol İlçe Emniyet Amirliği ekipleri, ilçenin asayiş ve güvenliğini sağlamak amacıyla gerçekleştirdikleri çalışmalarda önemli bir operasyona imza attı. İsak Mahallesi'nde izinsiz olarak ekilen 60 kök hint keneviri bitkisi tespit edildi. İlçe Emniyet Amirliği bu gelişmenin ardından hızla harekete geçti.

İlgili mahallede gerçekleştirilen araştırmalar sonucunda, şüpheli 2 kişinin evlerinde arama  yapıldı Polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen aramalarda, toplamda 215 gram esrar, 20 gram hint keneviri tohumu, 1 adet kurusıkı tabanca ve 1 adet ruhsatsız tüfek ele geçirildi.

Operasyon sonucunda şüpheli 2 şahıs gözaltına alındı

olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86