banner85

Deprem Bölgesine Hırsızlar Dadandı

6 Şubat depremlerinin ardından, maalesef deprem bölgesinde hırsızlık olayları ayyuka çıktı. Adıyaman’da, depremden dolayı orta hasar alan bir binaya giren 5 şahıs, su sayaçlarını saniyeler içerisinde çaldı.

Rabia Işık
Rabia Işık
10 Kasım 2023 Cuma 14:32
Deprem Bölgesine Hırsızlar Dadandı

Asrın felaketinde hasar alan binalar terk edilip sokaklar ıssız kalınca hırsızların meskeni oldu.


Bu kez olay, Adıyaman merkez Malazgirt Mahallesi 2304 Sokak içerisinde bulunan ve 6 Şubat depreminde orta hasar alan 5 katlı bir binada meydana geldi.

İddiaya göre, binaya gelen yaşları küçük olduğu tahmin edilen 5 şahıs, önce yere doğru sarkan güvenlik kameralarına ait kabloları koparmak istedi. Kabloyu koparamayan şahıslar, bu defa binanın kapısından içeriye girerek buradaki su sayaçlarına saldırdı.

Su borularını tekmelerle kıran şahıslar su sayaçlarını bulunduğu yerden sökerek olay yerinden hızla kaçtı.

Meydana gelen hırsızlık anları kameralara saniye saniye yansırken boruların kırılmasıyla da bina içerisi sularla doldu.

Bir süre sonra olayı fark eden bina sakinleri durumu polis ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri olayı gerçekleştiren şahısların bulunması için çalışma başlattı.
Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86