banner85

Cinayetin Sır Perdesi Kalktı

Öldürülen Şahsı Kiracısı Vurmuş, Olayla İlgili Soruşturma Sürüyor

Rabia Işık
Rabia Işık
23 Kasım 2023 Perşembe 10:35
Cinayetin Sır Perdesi Kalktı

Malatya’nın Battalgazi ilçesinde bahçelik bir alanda silahla kabinden vurulmuş halde bulunan 60 yaşındaki şahıs kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Olay, 09.30 sıralarında Battalgazi ilçesine bağlı Alacakapı Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre bölgede ki bahçelik bir alanda yerde yatan bir kişi görenler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, Battalgazi ilçe Devlet Hastanesi’ne kaldırılan şahıs kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Yapılan incelemelerde hayatını kaybeden şahsın 60 yaşındaki Ahmet Ö. olduğu şahsın tabanca ile kalbinde vurulduğu belirlendi. Ahmet Ö.’nün cenazesi hastanedeki işlemlerinin ardından adli tıp kurumuna kaldırılırken, olayla ilgili çok yönlü inceleme başlatıldı.

Malatya’da bir süredir kayıp olarak aranan şahsın, kiracısı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

iddialara göre olay şöyle oldu…
Şahsın bulunması için çalışma başlatılırken, İlhan T. akşam saatlerinde ikamet ettiği apartmanın girişinde bulunan ve mülkiyeti kendine ait olan terzi dükkanında silahla vurulmuş halde bulundu.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde şahsın hayatını kaybettiğini belirledi.

Ekipler yaptıkları soruşturmada kayıp olarak aranan İlhan T.’nin kiracısı H.T. tarafından öldürüldüğünü belirlerken, zanlı suç aleti ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı.


Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

Malatya’da 1 gün önce ailesini haber alamadığı şahıs, kirada olan terzi dükkanında öldürülmüş olarak bulundu.

Olay, Battalgazi ilçesi İskender Mahallesi Valide Sultan Sokak'ta yaşandı. Ailesi tarafından 1 günden beri aranmakta olan 58 yaşındaki İlhan Taptal, oturduğu apartmanın altında bulunan ve kendisine ait olan terzi dükkanında silahla öldürülmüş olarak bulundu.

Cenaze otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Olayın ihbarı üzerine Asayiş Şubesi ekiplerince yürütülen soruşturma ve araştırma da İlhan Taptal’ın terzi dükkanını işleten kiracısı tarafından öldürüldüğü belirlendi.

Şüpheli H.T., yakalanarak gözaltına alındı.

Soruşturma sürüyor.

Anahtar Kelimeler:
MalatyaCinayetAsayiş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86