banner85

Bastondan Tabanca!

Malatya Emniyeti ilginç bir silah yakaladı. Kalemden silah, anahtarlıktan silahtan sonra bastondan silahla da tanışmış olduk.

07 Ocak 2023 Cumartesi 18:55
Bastondan Tabanca!

Kalemden silahı biliyoruz, anahtarlıktan silahı biliyoruz. Ama bastondan silahı da öğrenmiş olduk.

Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri tarafından Başharık Mahallesi'nde bir eve düzenlenen baskında bir adet baston görünümlü özel silah ile 3 adet av tüfeği ele geçirildi.

Polis ekipleri tarafından arama kararı doğrultusunda bir evde yapılan aramada, baston görünümü verilmiş olan ve av tüfeği fişeği atabilen özel imalat bir adet silahın yanı sıra ruhsatsız 3 adet av tüfeğinin bulunduğu, olayla ilgili olarak bir şahıs hakkında yasal işlem yapıldığı bildirildi.

Bu arada, KOM Şubesi ekipleri tarafından yapılan iki ayrı operasyonda da toplam 2 bin 561 adet cinsel güç artırıcı ürün ile 126 adet elektronik sigaranın ele geçirildiği, bunlarla ilgili olarak da 3 şahıs hakkında işlem yapıldığı açıklandı.

Son Güncelleme: 07.01.2023 19:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86