72 Saatlik Kamera Görüntüsü İzlenerek Hırsızlar Yakalandı

Malatya’da bir evde yaşanan hırsızlık olayı sonrası, polis ekipleri 72 saatlik güvenlik kamera kayıtlarını inceleyerek hırsızları kısa sürede yakalandı.

editör
editör
11 Haziran 2024 Salı 16:36
72 Saatlik Kamera Görüntüsü İzlenerek Hırsızlar Yakalandı

Malatya’nın Battalgazi ilçesine bağlı Şehit Fevzi Mahallesinde bir evden yaşanan hırsızlık olayı sonrası Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince çalışma başlatıldı.

Olayı gerçekleştiren şüphelilerin inceleme başlatan ekipler bölgede bulunan güvenlik kameralarının da 72 saatlik görüntü kayıtlarını izleyerek 3 şüpheliyi tespit etti.

Yapılan operasyon ile 3 şahıs 150 bin TL değerinde olan ev eşyası, elektrikli motosiklet ve bir adet pompalı tüfek ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerde M.N. ve E.Ö. tutuklanarak cezaevine konulurken H.K. isimli şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner83