banner85

63 İlde Ruhsatsız Silah Taşıyanlara Operasyon

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 63 ilde ruhsatsız silah taşıyan şahıslara ve silah kaçakçılarına yönelik 4 gündür devam eden MERCEK-14 operasyonlarında 966 şüpheli hakkında işlem yapıldığını ve 852 silahın ele geçirildiğini duyurdu.

Rabia Işık
Rabia Işık
25 Mart 2024 Pazartesi 11:00
63 İlde Ruhsatsız Silah Taşıyanlara Operasyon

İl Jandarma Komutanlıkları ve İl Emniyet Müdürlükleri tarafından ruhsatsız silah taşıyan şahıslara ve silah kaçakçılarına yönelik operasyon düzenlendi.

Aralarında Malatya’nın da bulunduğu 63 ilde son 4 gündür süren MERCEK-14 operasyonları sonucunda çok sayıda ev, iş yeri, halka açık alanlarda ve yol aramalarında 966 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

Operasyonlarda; 644 ruhsatsız tabanca, 56 kurusıkıdan çevrilmiş tabanca, 12 uzun namlulu tüfek, 140 ruhsatsız av tüfeği olmak üzere toplam 852 silaha da el konuldu.

Operasyonları İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından duyurdu.

Bakanı Yerlikaya yaptığı paylaşımda, “Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; Ruhsatsız silah temin edenlerle de silah kaçakçılarıyla da mücadelemiz sizlerin duası ve desteğiyle kararlılıkla devam edecek” ifadeleri yer aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86