banner85

305 Şüpheli Yakalandı

Uyuşturucu madde imalatçılarına ve sokak satıcılarına yönelik operasyonlar düzenlendi. Aralarında Malatya’nın da bulunduğu 45 ilde düzenlenen operasyonlarda 305 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı.

Rabia Işık
Rabia Işık
12 Ocak 2024 Cuma 15:11
305 Şüpheli Yakalandı

Uyuşturucu madde imalatçılarına ve sokak satıcılarına yönelik operasyonlar aralıksız sürüyor.

Aralarında Malatya’nın da bulunduğu 45 ilde “Narkogüç-43” operasyonları düzenlendi.

Düzenlenen operasyonlarda 305 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı.

Operasyonlarda, Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı ve Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlükleri Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlükleri ve Van İl Jandarma Komutanlığından 423 ekip, bin 435 personel, bir hava aracı ve 3 narkotik dedektör köpeği görev aldı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada operasyonlar hakkında bilgi verdi.

Bakan Yerlikaya, 45 ilde düzenlenen “Narkogüç-43” operasyonlarında 1 ton 661 kilogram uyuşturucu madde ve 417 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini, 305 zehir taciri ve sokak satıcısının yakalandığını açıkladı.

Operasyonlarda, kilolarca sentetik uyuşturucu, metamfetamin, bonzai, kokain ele geçirildi.

Yerlikaya açıklamasında, "Aziz milletimizin bilmesini isterim ki gençlerimizi ve geleceğimizi zehirleyen uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayacağız. Her an enselerindeyiz. Bizden kaçamayacaklar" diyerek emniyet güçlerine teşekkür etti.

Son Güncelleme: 12.01.2024 16:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86