banner85

Başkan Gürkan AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti İl Başkanı İhsan Koca ile birlikte AK Parti’nin 156. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katılmak üzere Ankara’ya gitti.

16 Ağustos 2022 Salı 16:19
Başkan Gürkan AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katıldı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirilen AK Parti 156. Genişletilmiş İl Başkanları
Toplantısına katılmak üzere Ankara’da bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve AK Parti İl Başkanı İhsan Koca İl Başkanları Toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile görüşerek Malatya’ya davet ettiler.
Görüşme sarasında Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a kayısı ikramında da bulunan Başkan Gürkan, ayrıca Malatyalıların selamlarını ileterek, Malatya’ya gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86