banner85

Yeşilyurt Belediyesi Bir Çocuğun Hayalini Gerçeğe Dönüştürdü

Yeşilyurt Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmete sunulan Yetim Koordinasyon Merkezindeki sosyal ve kültürel etkinliklerinden faydalanan 10 yaşındaki Berat Kızılkaya’nın sünnet töreni hayali, düzenlenen renkli bir organizasyonla gerçeğe dönüştürüldü.

16 Ağustos 2022 Salı 14:03
Yeşilyurt Belediyesi Bir Çocuğun Hayalini Gerçeğe Dönüştürdü

Yeşilyurt’ta yaşayan bütün vatandaşların mutlu ve huzurlu olabilmesi için ‘insan odaklı’ hizmetlerine her geçen gün bir yenisini daha ekleyen Yeşilyurt Belediyesi bu kez de 10 yaşında ki Berat’ın ‘sünnet töreni’ hayalinin gerçeğe dönüşmesini sağladı.


Yeşilyurt Belediyesi Yetim Koordinasyon Merkezindeki etkinliklerden yararlanan Berat Kızılkaya, sünnet töreni yaparak güzel bir gün geçirmek istediğini ailesi ve arkadaşlarıyla paylaştı. Berat’ın bu isteğinden haberdar edilen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Berat’ın kurduğu hayaline kavuşması için Yeşilyurt Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğüne talimat verdi. Annesi ve kız kardeşiyle birlikte Karakavak Mahallesi Mehmet Ejder Caddesi Aktepe Sokak Handan Sitesi’ndeki evlerinde yaşayan 10 yaşında ki Berat Kızılkaya için renkli ve güzel bir sünnet töreni
organize edildi. Duygusal anların yaşandığı sünnet törenine Kızılkaya ailesinin akrabaları ve komşuları ile minik Berat’ın arkadaşları katıldı. Kuran-ı Kerim tilaveti ve okunan duaların ardından gelen misafirlere yemek ikramında bulunuldu. Kendisine ayrılan bölümde oturan Berat’ın tören sırasında ki heyecanı dikkatlerden kaçmadı. Berat’ı tebrik eden davetliler, yanlarında getirdikleri altın ve diğer hediyeleri minik Berat’a hediye ettiler. Hayaline kavuşmanın sevincini yaşayan 10 yaşındaki Berat, yapılan organizasyondan dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ile Yeşilyurt Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğüne teşekkürlerini sunup, çok güzel bir gün geçirdiğini söyledi.

Son Güncelleme: 16.08.2022 16:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86