banner85

Dünya Hastanesine 184 Gün Sonra Gel!..

Her Fırsatta Öve Öve Bitiremediğimiz, Merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın Malatya’ya En Büyük Armağanı Olan Hastane, Adeta Azrail’le Anlaşmalı Çalışıyor.

19 Ocak 2023 Perşembe 14:27
Dünya Hastanesine 184 Gün Sonra Gel!..

Abdullah Karaman adındaki Kale (İzollu) da ikamet eden 73 yaşındaki hasta Malatya Turgut Özal Tıp Merkezine başvuruda bulundu.. Ağrıları, sancıları bulunan yaşlı hastaya tam 6 aydan fazla zaman sonra yani 184 gün sonrasına randevu verildi.

Halk tarafından EMAR olarak bilinen cihazla MR çekim tetkikleri gereken hastanın bu kadar zaman sonrasına gün verilmesi yaşlı hasta yakınları tarafından tepkiyle karşılandı.

Malatya Vuslat haber merkezine ulaşan yaşlı hastanın oğlu Temur Karaman şunları belirtti.” Babam 73 yaşında. Bölgenin en kapsamlı hastanesi dedikleri TÖTM gittik. Temmuz ayının 22 sine gün verdiler. Kapı kapı dolaşıyoruz. Bunlar adeta Azrail ile sanki anlaşmaya varmışlar. Hastalar öldükten sonra mı Emar çekecekler. Hani sağlıkta devrim vardı. Acaba Sayın rektörün bunlardan haberi var mı merak ediyoruz. Merhum Özal görse ne derdi acaba...”

Son Güncelleme: 19.01.2023 14:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86