banner85

Başkan Gürkan "Türkiye'de En Fazla Yatırım Malatya Büyükşehir Belediyesi'ndedir"

Yazıhan Hamidiye Mahallesi’nde yapılan altyapı, yol ve kilit taşı çalışmalarını yerinde inceleyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, mahalle sakinleriyle de istişarelerde bulundu.

19 Eylül 2022 Pazartesi 17:34
Başkan Gürkan "Türkiye'de En Fazla Yatırım Malatya Büyükşehir Belediyesi'ndedir"

İnceleme gezisine Yazıhan İlçe Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, AK Parti Yazıhan İlçe Başkanı Veysel Ateş, Meclis Üyeleri, Genel Sekreter Yardımcıları, Şirket Genel Müdürleri ile Daire Başkanları eşlik etti.


Yazıhan Hamidiye Mahalle Muhtarı Mevlüt Karaaslan, mahalleye yapılan altyapı, ilçe bağlantı yolu çalışması ve kilit taşı çalışmalarından dolayı Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a ve ekibine tek tek teşekkür ederek, “Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı ilçe bağlantı yolumuzu yaptı. Aynı zamanda mahallemize bir kilit taşı çalışması yaptınız. Bunun yanında mezarlığımıza ayrı bir kilit taşı çalışması yapıldı. MASKİ tarafından 3 bin metre şebeke genişletme çalışması, kanalizasyon ve bacaların yukarı alınarak kapak değiştirme çalışması yapıldı. Su depomuz 20 yıldır kullanılmıyordu. MASKİ tarafından yenilerek faaliyete geçirildi. Park Bahçeler Daire Başkanlığı tarafından da banklar, fidanlar ve park bakımı yapıldı. Gittiğimiz hiçbir talepten dolayı geri çevrilmedik. Çevre Koruma ve İklim Değişikliği Daire Başkanlığı rutin olarak ilaçlama çalışması yaptı. Mahallemiz temiz. Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığı yol çizgi ve levha çalışmalarını gerçekleştirdi. Başkanımıza ve ekibine çok çok teşekkür ediyorum” dedi.


Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, “Bugün Büyükşehir Belediye Başkanımızla birlikte Yazıhan ilçemizde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yol, altyapı ve diğer çalışmaları yerinde incelemek üzere Hamidiye Mahallemizdeyiz. Yapılan bu yollar geçmişte dardı. Yol genişletme çalışmaları yapıldı. Yolları standartlarının olduğunun üstünde genişletilerek, çok güzel hale getirdiniz. MASKİ Müdürlüğü’müzün de aynı şekilde hizmetleri var. Yapılan bu çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yapılan yolları Yazıhan Belediye Başkanımız ile incelediklerini belirterek bu çalışmalardan dolayı emeği geçen ekiplere de teşekkür etti. Başkan Gürkan, Hamidiye Mahallesinde yapımı tamamlanan alt yapı çalışmaları, yol çalışmaları ve diğer çalışmaların mahalle sakinlerine hayırlı olmasını temennisinde bulunarak,
“Malatya Büyükşehir Belediyesi, açık arayla Türkiye’de en fazla yatırım yapan bir ilimizdir. Bunun kıymetini bileceğiz. Bunun için Malatya halkı adına başta Sayın Cumhurbaşkanımıza sonsuz şükranlarımızı sunuyorum. Başkanlarımıza da teşekkür ediyorum. Yerelde belediye başkanımız burada gece gündüz demeden ekiplerimizle ve ekiplerini de takviye ederek, bu hizmetleri bir an evvel vatandaşlara gitmesi için gayret gösterdi. Ben bu gayretlerinden dolayı kutluyorum. Bu hizmetlerin de siz değerli hemşerilerime hayırlı olmasını temenni ediyorum. Daha güzel hizmetleri hep birlikte el ele vererek, getirmek dileğiyle diyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86