banner85

Başkan Çınar, “Cemal Gürsel, Kentimizin Yeni Cazibe Merkezlerinden Olacak”

Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Muharrem Ayı vesilesiyle Cemal Gürsel Mahallesinde aşure dağıtım programı düzenledi.

12 Ağustos 2022 Cuma 13:44
Başkan Çınar, “Cemal Gürsel, Kentimizin Yeni Cazibe Merkezlerinden Olacak”

Cemal Gürsel Mahallesinde düzenlenen aşure dağıtım programına katılan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Malatya’nın en güzel bölgelerinden olan Cemal Gürsel mahallemiz, yeni yatırımlar ve dönüşüm projelerinden sonra kentimizin yeni cazibe merkezleri arasında yerini alacaktır.” diye konuştu.

Mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, kurulan kazanların başına geçerek mahalle sakinlerine aşure ikram etti.

Yeşilyurt Belediyesinden güzel hizmetler aldıklarını ifade eden Cemal Gürsel Mahalle Muhtarı Ali Doğan,Belediye Başkanımızdan göreve geldiği günden beri çok güzel hizmetler alıyoruz. Başkanımız ve ekibinden Allah razı olsun, mahalle sakinlerimizde hizmetlerden memnun. Mahallemizin alt yapısı ve yollarının yenilenmesi açısından güzel hizmetler alıyoruz inşallah yakın zamanda imarla ilgili sorunlarda aşılacaktır ve daha güzel hizmetler almaya devam edeceğiz. Mehmet Çınar Başkanımıza verdiği desteklerden dolayı şahsım ve mahalle sakinleri adına teşekkürlerimi sunuyorum.” şeklinde konuştu.


Cemal Gürsel mahallesinin fiziksel ve sosyal yönden gelişimin Yeşilyurt için büyük önem taşıdığını söyleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Mübarek Muharrem ayında Cemal Gürsel mahallemizin kıymetli sakinleriyle aşure programında biraraya gelmekten büyük bir memnuniyet duymaktayız. Güzel sözleri, hoş sohbetleri, ilgi ve alakalarından dolayı mahalle sakinlerine ve büyüklerimize saygılarımı sunuyorum. Kentimizin merkezi mahallerinden olan Cemal Gürsel mahallemizin yaşam seviyesini artıracak yatırımlara büyük önem veriyoruz. Mahalle Muhtarımızla koordineli gerçekleşen çalışmalarımız neticesinde yıpranan ve bozulan yollarımızın alt ve üst yapılarındaki tüm eksiklikleri giderdik.Alt yapısı tamamlanan yollarımızı tam kaplamalı sıcak asfalt ile konforlu bir görüntüye kavuşturduk.Mahallemizin imarla ilgili sorununu büyük oranda çözüme kavuşturduk. 1/1000 ile 1/5000 ölçekli imar plan süreçleri tamamlandığı zaman burada yeni sosyal ve spor yaşam alanları, konutlar ve parklar inşa edilecek olup, mahallemiz yeni yatırımlarla birlikte daha modern bir hüviyete ulaşacaktır. Birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde mahallemizin daha iyi yatırımlar alması için el birliğiyle çalışıyoruz. Muharrem ayı dolayısıyla düzenlediğimiz aşure ikramıyla da mahalle sakinleriyle aramızdaki kardeşlik ve dayanışma ruhumuzu taçlandırmış olduk. Cemal Gürsel mahallemizin gelişimi Yeşilyurt için büyük önem taşımaktadır. Yeşilyurt Belediyesi olarak ta bu güzel bölgemizin her yönden gelişimi için yatırımlarımıza aralıksız devam edeceğiz.” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86