banner85

Motosiklet ve Kayısı Hırsızları Yakayı Ele Verdi

Malatya kent merkezinde motosiklet ve kayısı hırsızları Malatya Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonucu yakalandı.

06 Ağustos 2022 Cumartesi 11:47
Motosiklet ve Kayısı Hırsızları Yakayı Ele Verdi

Malatya Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklama:

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri olarak ilimizde meydana gelen motosiklet hırsızlıkları ile ilgili yapılan geniş kapsamlı çalışmalarda; 3 farklı motosiklet hırsızlık olayını gerçekleştiren şüpheli şahısların aynı şahıslar olduğu tespit edilmiş, yapılan güvenlik kamerası çalışması neticesinde olayları gerçekleştiren 3 şüpheli tespit edilerek yakalanmıştır.


Ayrıca ilimizde meydana gelen bir bahçeden 140 kg kuru kayısının çalınması olayı ile ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince olayı gerçekleştiren şüpheli 3 şahıs tespit edilerek yakalanmış, her iki olayla ilgili gözaltına alınan 6 şahıs adli makamlara sevk edilmiştir.
 

Son Güncelleme: 06.08.2022 14:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86