banner85

Emniyet Kaçakçılara Geçit Vermiyor

KOM Şube Müdürlüğünce kaçakçılık suçları ile mücadele kapsamında yapılan iki ayrı çalışmada toplam 210.000 adet bandrolsüz makaron ele geçirildi.

30 Ağustos 2022 Salı 12:44
Emniyet Kaçakçılara Geçit Vermiyor

KOM Şube Müdürlüğünce kaçakçılık suçları ile mücadele sürüyor.
Ekipler ilk olarak Ankara Yolu Uygulama Noktasında durdurduğu bir otobüsün bagaj kısmında yaptığı kontrollerde emanet olarak verilen 10 koli içerisinde 100.000 adet/dal bandrolsüz makaron ele geçirdi. Konu ile ilgili gönderici ve alıcı şahıs hakkında Adli Tahkikata başlandı.


Yine KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan diğer  çalışmada ise bir şahsın bandrolsüz makaron satışı yaptığı tespit edildi, şahsın kullandığı araç Ankara Yolu Uygulama noktasında durduruldu, araç içerisinde yapılan kontrollerde görünür vaziyette olan kolilerde 110.000 dal/adet içi boş makaron ele geçirildi ve  şahsa (5607 "SKM")]  yasal işlem yapıldı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86