Malatya Vuslat TV

Davutoğlu'nun Malatya Ziyareti Devam Ediyor.

SİYASET

Malatya’ya gelen Gelecek Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan’a ziyaretlerde bulundu. Başkan Ramazan Özcan Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu’na kayısı ihracatıyla ilgili bilgiler verdi.

DAVUTOĞLU'NUN MALATYA ZİYARETİ DEVAM EDİYOR...

Malatya’ya gelen Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ziyaretlerine devam ediyor.Davutoğlu Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan’ı da ziyaret etti. Başkan Özcan, Davutoğlu’na kayısı ihracatının durumuyla ilgili bilgiler aktardı.Dünya kuru kayısı üretiminin yüzde 80’inini karşıladıklarını ifade eden Özcan bu üretilen kayısının yüzde 90’ınınsa ihraç edildiğine değindi. Genel Başkan Davutoğlu ise Malatya’nın Gelecek Partisi'nde ve kendisinde çok önemli bir yeri olduğuna vurgu yaptı.

Malatya’nın öneminde özellikle değinen Davutoğlu, Malatya'nın coğrafi konumunun yanında Türk siyaseti ve ekonomisine olan katkısıyla da çok değerli olduğunu söyledi. Genel Başkan Davutoğlu, Malatya’nın yalnızca kayısının değil, lojistik ve barajlar açısından da çok önemli bir şehir olduğuna değindi.

Ziyaretin ardından Genel Başkan Ahmet Davutoğlu Malatya Ticaret Borsası’ndan ayrıldı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.