Malatya Vuslat TV

Kadılı Mahallesinin Mağduriyeti Gideriliyor

MALATYA

Doğanşehir Kadılı Mahallesinde içme suyuna destek amacıyla başlatılançalışmalar sonuç vermeye başladı.Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt beraberinde Başkan Yardımcısı veMahalle Muhtarı ile Kadılı mahallesinde içme suyuna destek amacıyla yapılan çalışmaları yerinde inceledi.


Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt konuyla ilgili yaptığıaçıklamada; “Kadılı Mahallemizin sakinlerinin aslında temelde içme suyuproblemi olmasa da sulama alanlarının genişlemesi nedeni ile içme suyunun dasulama suyuna kayması sonucu hem sulama alanları hem de içme suyuproblemlerikendiliğinden gelişmiş durumdadır. Bu konuda mahalle sakinlerimizbir çok talep de bulundular. Biz de bu konuda MASKİ ve Büyükşehir BelediyeBaşkanımız ile görüşmek suretiyle çalışmalar başlattık. Doğanşehir Belediyesiolarak bir takım yerlerde su bulmaya çalıştık ayriyeten böyle kanal çalışmasıyaparak eskavatörümüz ve makinelerimiz ile şuanda mevcutta çalışmalarımızson hızıyla devam ediyor. Bu şekilde bir miktar suyu bulduk. İnşallah bu içmesuyunu Kadılı’da hemşehrilerimize mahalle sakinlerimize ulaştıracağız. İçmesuyunun problemini temelden çözmeyi hedefliyoruz. İnşallah bunu dahalledeceğiz.”


“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olduktan sonra AKBelediyeciliğin AK Hizmetin çözemeyeceği hiçbir problem yoktur.”Belediye Başkanı Zelyurt sözlerine şöyle devam etti, Başkan Zelyurt; “Nerde birsorun var nerde bir problem var AK Belediyecilik oradadır. AK Belediyeciliksorunun üzerine gider ve çözer. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep TayyipErdoğan olduktan sonra AK Belediyeciliğin AK Hizmetin çözemeyeceği hiçbirproblem yoktur. Allah başımızdan eksik etmesin. Kadılı Mahallemize hayırlıolsun.” dedi.


Kadılı Mahallesi Muhtarı Hasan Torun ise yapılan çalışmalardan dolayıteşekkürlerini belirterek sözlerine şöyle devam etti. Muhtar Torun; “KadılıMahallemizin içme suyunun yokluğu nedeni ile içme suyumuzun olmamasınedeni ile yapılan çalışmada Büyükşehir Belediye Başkanımız SelahattinGürkan,Doğanşehir Belediye Başkanımız Durali Zelyurt ve MASKİ’nindestekleri ile gerekli çalışmalar yapılıyor. Bir miktar su bulundu çalışmalarımızhalen devam ediyor. Mağduriyetimizin giderilmesi için ellerinden gelen çabalarıgösteriyorlar. Bu çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye BaşkanımızSelahattin Gürkan’a, Doğanşehir Belediye Başkanımız Durali Zelyurt’a ve MASKİ ekibine çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.