Malatya Vuslat TV

“Siyasi Çekişmeler Malatya’nın Gelişmesine Engel Oluyor”

GÜNDEM

Habertürk Yazarı Kemal Öztürk,  Malatya Kitap Fuarında VUSLAT TV’ ye özel açıklamalarda bulundu.  Öztürk, “Malatya’da binalar güzelleşiyor ama Antep gibi şehirler daha hızlı gelişiyor. Malatya’nın hak ettiği yerde olduğu kanaatinde değilim, potansiyelinin altında olduğunu görüyorum ama gücü daha fazla.  Malatya’da siyasi ve bürokratik çekişmeler şehrin gelişmesine engel oluyor.“ dedi.

Habertürk Yazarı Kemal Öztürk, Malatya Kitap Fuarında VUSLAT TV’ ye özel açıklamalarda bulundu. Öztürk, Malatya’da binalar güzelleşiyor ama Antep gibi şehirler daha hızlı gelişiyor. Malatya’nın hak ettiği yerde olduğu kanaatinde değilim potansiyelinin altında olduğunu görüyorum ama gücü daha fazla. Malatya’da siyasi ve bürokratik çekişmeler şehrin gelişmesine engel oluyor. “ dedi.

"Malatya’da şehir içi çekişmeler, bürokratik çekişmeler, siyasi çekişmeler bunlar şehrin ilerlemesine engel oluyor" diyen Habertürk Yazarı Kemal Öztürk,"Malatya üst kimliği altında toplanıp siyasi ayrım gözetilmezse Malatya kazanır" dedi. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.